WE ♡ PEOPLE

 Vårt mission är att skapa ett hållbart samhälle där alla människor har ett lika värde. Hur? En del av vinsten används för att stötta olika jämställdhetsorganisationer och bara likasinnade leverantörer med samma målsättning om en jämställd värld är välkomna att sitta vid vårt bord (sorry, not sorry!). Och du, när du rakar dig hjälper du oss att sprida budskapet!

WE ♡ Earth

Vi tar det här med klimatförändringar på allvar. Genom smart design, genomtänkta materialval och lokala leverantörer minimerar vi vår påverkan på Mother Earth och håller nere vårt klimatavtryck. Vårt mål? NOLL klimatpåverkan. Att välja Ellis är som att ge både dig själv och Mother Earth en stor kram.

TECHNICAL NERD ALERT COMING UP!

Vi förstår att alla inte bryr sig om dom där tekniska bitarna, men innovativa smarta lösningar är en del av vårt DNA, och innovation – är just vad Ellis är: Enklast förklarat som en hybrid mellan en rakhyvel och rakapparat. Därför kallar vi Ellis för shazor! 

Men nog om det. Du vill ju veta hur Ellis fungerar, rent tekniskt, eller hur? Well, you’re up for a treat!

För det första så är Ellis elektrisk och kan laddas gång, på gång, på gång….ja, du fattar….men den är också vattentålig så det går fint att ta med den in duschen om du vill. Ellis består av ett skärrullesystem med två specialdesignade rakblad i rostfritt stål som roterar över huden. Ett inbyggt distansskydd gör att rakbladen skär av hårstråna precis vid hudytan utan att skada huden, precis så som vi tycker att hårborttagningsprodukter ska fungera.

Eftersom shazor bladsen inte slits mot huden håller dom sig vassa extra länge och du slipper dessutom onödiga hudirritationer– yaaay, säger mother earth, din hud och din plånbok!

Vi har tänkt på allt: skärrullens geometri, positionen på rakbladseggen, rotationsrörelsen, skärvinklarna, din säkerhet… och självklart på Dig. Allt för att ge dig en smooth and safe rakning som gör hudirritation och blödningar till ett minne blott. Hej då irriterad hud, vi kommer inte sakna dig!

GET YOUR SHAZOR®

GET
YOUR
SHAZOR®

Välj din shazor, välj färg och hur ofta du vill ha nya blad. Easy peasy.

FAQ
Vanliga
frågor

Varukorg