Supersmooth
med Ellis

FÖRBERED

Var proaktiv! Ellis One och Ellis Two gör ett fantastiskt jobb på både torr och våt hud, så när du har bråttom går det fint att torraka. Men it’s a fact att håren blir enklare att raka om både hud och strån är mjukare.
Så ge dig själv lite self love och njut av en varm dusch eller ett bad först. Sen gäller det att få bort döda hudceller! Använd en skonsam kroppspeeling innan du sätter i gång att kapa stråna, på så sätt får du en ren bas och slipper röda prickar och andra tråkigheter.

LET’S SHAZE!

Välj vilken shazor du trivs med bäst. Ellis One är bra till ben, armar och övriga kroppen, medan Ellis Two kommer åt och ger smidig intimrakning. Raka mot strånas växtriktning på benen för att få dom sådär silkeslena. Men att raka mothårs under armar och vid de privata delarna är ett big no no! Eftersom huden är känsligare där kan det irritera och ge inåtväxande strån – ouch! Var snäll mot din hud och använd Ellis medhårs vid känsliga områden. Tänk på att inte trycka för hårt, det räcker att du håller Ellis mot huden och låter shazorn göra jobbet.

EFTERVÅRD

När du känner att du är precis så len som du önskar är det dags att torka huden. Badda huden försiktigt tills den är torr, och därefter smörj ordentligt med en lotion. Vi är många som gillar produkter som doftar gott men undvik starkt parfymerade produkter som retar huden. Satsa i stället på milda, naturliga grejer som är snälla mot dig och Mother Earth, precis som din shazor.

PEA CELLIS AKUTBEHANDLING

Hur väldesignad vår produkt än må vara så är det riktigt vassa rakblad som sitter på Ellis. Har du trots våra goda råd råkat ut för små sår, röda märken eller klåda? Bara lugn. Pressa en kall handduk mot det drabbade området i några minuter så kommer det att kännas bättre.

Var noga med återkommande återfuktning, och låt huden läka helt innan du tar bort oönskat hår nästa gång. Snart är du good to go!

Varukorg