Technical nerd alert coming up!

Technical nerd alert coming up!

Vi förstår att alla inte bryr sig om dom där tekniska bitarna, men innovativa smarta lösningar är en del av vårt DNA, och innovation – är just vad Ellis är: Enklast förklarat som en hybrid mellan en rakhyvel och rakapparat. Därför kallar vi Ellis för shazor! Men nog om det. Du vill ju veta hur Ellis fungerar, rent tekniskt, eller hur? Well, you’re up for a treat!

För det första så är Ellis elektrisk och kan laddas gång, på gång, på gång….ja, du fattar….men den är också vattentålig så det går fint att ta med den in duschen om du vill. Ellis består av ett skärrullesystem med två specialdesignade rostfria rakblad som roterar över huden. Ett inbyggt distansskydd gör att rakbladen skär av hårstråna precis vid hudytan utan att skada huden, precis så som vi tycker att hårborttagningsprodukter ska fungera.

Eftersom shazor bladsen inte slits mot huden håller dom sig vassa extra länge och du slipper dessutom onödiga hudirritationer– yaaay, säger mother earth, din hud och din plånbok!

Vi har tänkt på allt: skärrullens geometri, positionen på rakbladseggen, rotationsrörelsen, skärvinklarna, din säkerhet… och självklart på Dig. Allt för att ge dig en smooth and safe rakning som gör hudirritation och blödningar till ett minne blott. Hej då irriterad hud, vi kommer inte sakna dig!

GET YOUR SHAZOR®

GET
YOUR
SHAZOR®

Välj din shazor, välj färg och hur ofta du vill ha nya blad. Easy peasy.

Ellis®
one

Allround för hela kroppen;
ben, armar, kanske något helt annat?
It’s your call!
Speciellt utformad för smidig access – perfect for private areas!

Ellis®
two

Varukorg