The
World
of Ellis

The
World
of Ellis

Vi är Pea Cellis, det är vi som har skapat Ellis. Vi har tagit fram en produkt för hårborttagning som speglar vår passion för innovation, välbefinnande och hållbarhet, som samtidigt är flexibel, säker och bekväm att använda.

Den får din hud att må like a queen och självklart ger den ett fantastiskt resultat – utan hudirritationer (förlåt, vi vet att listan är lång men vi har höga krav…) och resultatet är…. *trumvirvel* Ellis!
Men nog om att Ellis är helt amazing och snäll mot din hud. Visste du att Ellis är snäll på flera sätt? Fortsätt scrolla så får du veta hur.

We ♡ earth

Vi tar det här med klimatförändringar på allvar, och för att skydda jordens resurser jobbar vi med hållbarhet på flera sätt och vi är övertygade om att vi kan göra skillnad genom utbildning och innovation.

Till att börja med är Ellis utformad på ett sätt som inte bara innebär att den är snäll mot din hud – tack vare sin design förlänger vi livslängden på rakbladen, och på så sätt minimerar vi mängden förbrukningsmaterial och är snälla mot jorden. Vi använder hundra procent återvunnen plast och svenskt stål i Ellis. Dessutom väljer vi att jobba med leverantörer som ligger så nära som möjligt för att hålla nere utsläppen så gott det går, och dom nödvändiga transporterna? Dom klimatkompenserar vi för! Till exempel genom att plantera träd. Vårt klimatavtryck är lågt och vi kompenserar för det lilla som är kvar. Detta ger oss ett nettonollutsläpp. Och vårt mål? Etthundra procent klimatneutralitet = Ingen klimatpåverkan. Att välja Ellis är som att ge Mother Earth en stor kram.

We ♡ people

Men ärligt, hållbarhet är ju så mycket mer än bara klimataspekten. En sak som får våra hjärtan att slå lite extra är social hållbarhet! Det kanske låter som att vi fått en släng av hybris, men vi vill göra världen till en bättre plats. Vårt mission är att skapa ett hållbart samhälle där alla människor har ett lika värde. Självklart så är det svårt att göra genom shazing (även om vi önskar att det vore så enkelt!) Men tack vare Ellis kan vi verkligen bidra.

Som exempel, en del av vinsten delar vi med olika jämställdhetsorganisationer och bara likasinnade leverantörer är välkomna att sitta vid vårt bord. Vi tänker inte gynna några som missgynnar vår målsättning om en jämställd värld (sorry, not sorry!). Så när du rakar dig så ger du inte bara dig själv kärlek och omtanke, du hjälper oss att sprida budskapet!

Organisationer vi stöttar

imageimageimageimageimage

GET YOUR SHAZOR®

GET
YOUR
SHAZOR®

Välj din shazor, välj färg och hur ofta du vill ha nya blad. Easy peasy.

Ellis®
one

Allround för hela kroppen;
ben, armar, kanske något helt annat?
It’s your call!
Speciellt utformad för smidig access – perfect for private areas!

Ellis®
two

Varukorg